MěKS Strakonice- pozvánka Adventní trhy pod rumpálem

Také máte rádi tu pravou předvánoční atmosféru svátečního očekávání? Muzeum středního Pootaví vás zve na vyhlášené adventní trhy na strakonickém hradě! Tradičně druhý adventní víkend, 8.- 10. prosince! Přijďte se projít mezi stánky a vyberte něco hezkého sobě nebo jiným.
Jako každý rok jsme pro vás připravili tržiště s pestrým sortimentem řemeslných výrobků, umělecká vystoupení základních škol, pěveckých sborů a souborů, dudáků, dechovky, denních stacionářů či domovů pro osoby se zdravotním postižením. Nebudou chybět ani loutková divadélka, rukodělné dílničky, živý betlém či otevření bran pekelných.

Kromě toho se můžete těšit na bohatý program se šermíři, historickými atrakcemi a dokonce i na adventní koncert Yvety Blanarovičové v sobotu od 18 hodin. Písně jako Bílé Vánoce, Půjdem spolu do Betléma či Zimní koleda navodí tu správnou vánoční atmosféru. Nedělní dopoledne pak bude patřit těm nejmenším. V 10 hodin uvedeme adventní interaktivní muzikálovou pohádku O kometě. Příběh dvou sester Komety a Temnoty a roztomilého sněhuláka.

Zájemci si opět mohou prohlédnou nové muzejní expozice, interaktivní výstavu Retrogaming či vánoční výstavu Nejkrásnější dárek. Vždy od 9 do 17 hodin.

Kompletní program naleznete na muzeum-st.cz či v příloze

Přijďte a zkraťte si čekání na krásné vánoční okamžiky v prostředí strakonického hradu! Přijďte si užít atmosféru Vánoc a najděte ty nejlepší dárky pro své blízké!

Napsat komentář